Benvolguts amics i amigues de Multicapacitats,

Ja la tenim aquí!!!

Com bé sabeu fa unes setmanes va tenir lloc la 1a Cursa infantil adaptada a Barcelona en la que hi van participar molts nens i nenes amb discapacitat. Nens i nenes que sovint queden al marge d’aquestes jornades.
Doncs bé, us encoratgem a col·laborar, a difondre i a convidar a participar, a tots aquells infants i joves que conegueu i en tinguin ganes.

Fa uns dies que Multicapacitats amb la complicitat del G.E.i.E.G. i del Club Atletisme Girona ens proposavem organitzar la 1a Cursa Adaptada d’Infants i Joves a Girona 2021.

Ara ja és un fet!!!

Com sempre, i com no pot ser d’una altra manera, volem fer-ho compartint amb tots vosaltres la màgia d’aquestes jornades.
La 1a Cursa adaptada d’infants i joves a Girona, tindrà lloc el diumenge 7 de novembre al Parc Central de Girona, de 10:30 h fins a les 12 h i els recorreguts estaran compresos entre 20 i 100 metres, en el marc de les activitats de les Fires de Girona 2021.

Per qualsevol dubte, aclariment o més informació podeu posar-vos en contacte al correu secretaria@multicapacitats.org

Gràcies, una abraçada i fins ben aviat,

Us hi esperem!!!

A la imatge es veuen 4 nens, 2 nenes i 2 nens somrient, contents i alegres al darrera les siluetes de la Catedral de Girona i Sant Felix. A la part Central la informació: 1a cursa adaptada d’infants i joves de Girona 2021 Amb la informació del lloc(parc central de Girona) i l’hora (10:30) de l’esdeveniment.