COMUNICAT OFICIAL MULTICAPACITATS POSA’T AL MEU LLOC

Des del setembre de 2017, els objectius de Multicapacitats són treballar per donar visibilitat a la situació que tenim les persones amb discapacitat i les nostres famílies, i especialment en la reivindicació dels nostres drets. I gràcies a la complicitat dels nostres associats i de moltes entitats, hem pogut créixer en els diferents actes i jornades que hem organitzat els darrers anys.

A Multicapacitats, tenint en compte criteris de responsabilitat i prudència davant d’aquesta llastimosa crisi global de salut, econòmica i social que estem vivint, considerem que el més idoni, assenyat i oportú és no organitzar la jornada “Posa’t al meu lloc” d’enguany, en commemoració del Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat el desembre de 2020, de la mateixa forma que hem estat organitzant les jornades anteriors a la ciutat de Girona.

Estem convençuts que aquest any els esforços que es destinen a l’organització de la jornada, per part de les Administracions, les empreses, els autònoms les entitats socials, els associats, els voluntaris i els assistents seran més necessaris en altres àmbits i, per això, volem transmetre la nostra comprensió i empatia, estendre la nostra preocupació i actuar amb compromís, tot oferint, a més a més, la nostra ajuda en allò que creieu convenient.

Això no vol dir que la necessitat d’organitzar actes i jornades per generar empatia, donar visibilitat a les persones més invisibles, no sigui important i necessari, sinó que tenim clar que sovint a la vida hem de prendre decisions que no són fàcils però sí necessàries per al bé comú.

En tot cas, les persones que formen la Junta de Multicapacitats, en David, l’Elena, la Rosa, la Paqui, en Felip, en Jan, l’Hugo, en Joan i l’Isaac us volem fer saber que ja estem treballant amb moltes forces, energia i empenta en la 4a edició del “Posa’t al meu lloc” que desitgem que puguem celebrar tots junts el desembre del 2021.

Rebeu una forta abraçada i salut.

A Girona, 14 de maig de 2020.

Junta de Multicapacitats