L’Associació Multicapacitats signa un acord amb la Fundació Eurofirms.

A través d’aquest acord de col·laboració, les dues entitats treballaran per a la integració laboral de persones amb discapacitat. El conveni preveu diverses línies d’actuació, com la prestació d’assessorament legal i la realització de tallers de formació a persones amb discapacitat. La Fundació Eurofirms, que treballa per la integració laboral de persones amb discapacitat, i per potenciar la cultura d’igualtat en el món laboral, ha signat un acord de col·laboració amb l’associació Multicapacitats, una entitat sense ànim de lucre que té com a objectiu fer visible aquest col·lectiu per denunciar qualsevol carència.

Miquel Jordà, president de la Fundació Eurofirms, i Isaac Padrós, president de l’Associació Multicapacitats, han signat aquest conveni que és l’inici de diverses activitats i actes que realitzaran de forma conjunta les dues entitats. L’objectiu principal d’aquest acord, és potenciar la igualtat de les persones amb discapacitat per superar les mancances amb què es troba aquest col·lectiu en el seu dia a dia.

El conveni de col·laboració contempla vàries línies d’actuació. En primer lloc, es realitzaran diverses activitats de sensibilització per part de les dues entitats. En segon lloc, es realitzaran accions formatives, i tallers d’orientació laboral, adreçats a persones amb discapacitat amb un grau igual o superior al 33%, garantint l’accessibilitat al lloc de treball d’aquest col·lectiu per contribuir en el seu desenvolupament dins de la societat.

Finalment, les dues entitats oferiran de manera conjunta assessorament legal als seus socis i usuaris.

Estem molt contents d’aquesta nova etapa, i de les oportunitats que representa per tots.