♿️ Degut a les circumstàncies provocades per la pàndemia de la #Covid_19, ens hem vist obligats a anul·lar algunes de les activitats que són motors visibles de la tasca de Multicapacitats. Sempre tan a prop de la societat, i superant barreres. Per ser una part més del teixit humà i social de casa nostra. Primer vam haver d’anul·lar l’esquiada accessible que realitzem a La Molina. I ho vam fer fins i tot abans de l’alarma general, com és natural per protegir tot el que sigui possible als nostres socis i sòcies, que som col·lectiu de risc. Com també és necessari suspendre el Dinar Solidari de Multicapacitats.

En un principi, vam anul·lar la nostra activitat pel dissabte 14 de març. Agraint moltíssim la feina feta per PLAY & TRAIN, i acomiadant-nos d’una jornada a la neu, que hagués estat, segur, fantàstica.

De la mateixa manera ens vam veure obligats a posposar la Volta Inclusiva a Sant Gregori Tots Som Igual de Diferents, prevista pel 29 de març.

Des d’aquí donem les gràcies als patrocinadors, col·laboradors, en especial a la Fundación Eurofirms , que tan bona tasca realitza a nivell d’integració laboral, en el nostre col·lectiu, i que sense ells, aquesta jornada tan única de tots i totes, no seria possible.
Un agraïment ben sincer a tot el suport i empatia de Ajuntament Sant Gregori . Així com a Wala IGP Poma de Girona #FruitesLaraiFills Sedes Girona UdGEsports #GEiEG GMcash Vies Verdes de Girona #CanQuelBar #PizzeriaQuoVadis
Un reconeixement molt emotiu a la tasca de tota la gent que fa possible la Volta, encapçalats pels voluntaris, que són un tresor, i de tots els Multicapacitats que la fan realitat.
Dir-vos que la nostra Associació, és una part més de la societat. Sabeu que des de la nostra experiència, hem caigut, i ens hem tornat a aixecar, hem lluitat i lluitem cada dia, i hem superat plegats, barreres i prejudicis. I ho continuem fent. Apleguem les nostres forces, per assolir objectius i superar entrebancs. Des de Multicapacitats seguim treballant per tots vosaltres. 

Aquesta és l’experiència dels Multicapacitats!