Multicapacitats compta amb convenis perquè els nostres socis i sòcies puguin gaudir de descomptes i rebaixes en productes i serveis, de cares a la nostra salut, i al nostre benestar. Anirem detallant tots els avantatges que ens ofereixen els centres associats, de forma individual i més extensa.

Les entitats amb les que tenim convenis, per ordre alfabètic, són les següents:

Codex Espai Legal

Covisió

Estímuls Centre de Suport al Creixement

Farmàcia Pedret de Girona
Naturfisio
Válida sin barreras

Tenim també un conveni amb la Farmàcia Pedret de #Girona, que explicarem en breu. La major part dels convenis es realitzen de forma conjunta, amb els amics i amigues de Lluito per tu.

Codex Espai Legal. Despatx d’Advocats de Girona. Els socis i sòcies de Multicapacitats tenen la 1a consulta gratuïta. I orientació sobre el seu cas, i el professional que necessita.

S’organitzen sessions informatives sobre temes d’interès.

Covisió, situada al carrer Bisbe Vilanova número 21, d’#Olot, és un centre d’Optometria, que dedica la seva activitat al tractament de la Baixa Visió, amb ajudes òptiques, telescopis, microscopis, lupes, telelupes i rehabilitaciò visual.

Covisió ofereix als socis i sòcies de Multicapacitats un interessant 20% de descompte en les ajudes òptiques. Aquest centre olotí ofereix també als nostres socis un 10% de descompte en l’examen optomètric i en les sessions de rehabilitació visual.

Estímuls és un centre de suport al creixement, especialitzat en psicologia, logopèdia i artteràpia, ubicat al carrer Sèquia número 20 de Girona. Que neix amb el desig d’atendre infants, adolescents, joves i les seves famílies amb una perspectiva àmplia i integral i que treballa amb l’objectiu d’intervenir en les dificultats i patologies, així com afavorir el desenvolupament de les capacitats i fortaleses de les persones que atenen.

Què ofereix Estímuls als socis i sòcies de Multicapacitats?
un 5 % de descompte en tots els seus serveis. I assessorament en qüestions referents a psicologia, logopèdia i artteràpia.

Naturfisio és un Centre de Fisioteràpia i Osteopatia situat al carrer Mercè Rodoreda, 5, de Sarrià de Ter, que treballa amb l’objectiu d’ajudar als seus pacients a trobar el seu estat òptim de salut. Realitzen tècniques de teràpia manual, fisioteràpia, osteopatia, punció seca, acupuntura, massatge esportiu, kinesiotape, psiconeuroimmunologia clínica….

Naturfisio ofereix a Multicapacitats, Lluito per tu, i als seus associats, i familiars dels associats:
-un 10% de descompte en tots els seus serveis de Fisioteràpia i Osteopatia

Válida Sin Barreras, situada a Aiguaviva, és un gran referent en el sector de l’accessibilitat ♿️. És una de les principals empreses nacionals en solucions verticals, i superació de barreres arquitectòniques. Ens recolza en el Posa’t al meu lloc de Girona, a on participen des de la primera edició.
Avui expliquen amb orgull que han instal·lat més de 10.000 màquines a tota Espanya. Tota una trajectòria d’èxit.

Què ofereix Válida Sin Barreras als nostres socis i sòcies?
Válida sin barreras ofereix a Multicapacitats, un 10% de descompte en la compra d’algun dels seus productes i serveis (cadires apujaescales, plataformes salvaescales, elevadors de curt recorregut i adaptació de vehicles per a persones amb mobilitat reduïda).
L’entitat ens facilita assessorament tècnic gratuït, així com fer una visita presencial sense cost en matèria d’accessibilitat, disseny per tothom i eliminació de barreres en el nostre dia a dia, a tots els socis i sòcies, com els familiars de Multicapacitats.
Estem molt contents de donar-vos aquests serveis, que pensem que ens poden ajudar a tots i totes, en el nostre dia a dia.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *