El 3 de desembre, des del 1992, se celebra el dia Internacional de les Persones amb Discapacitat.

L’objectiu és sensibilitzar l’opinió pública sobre la discapacitat, i conscienciar dels beneficis d’integrar plenament a les persones amb discapacitat en la vida social, econòmica, política i cultural.

Amb motiu d’aquesta diada, Multicapacitats i La Fundació Eurofirms organitzen la jornada “Posa’t al meu lloc”, amb un caràcter festiu i reivindicatiu a Girona, com a capital de província.

L’any 2017 la jornada va tenir lloc el diumenge dia 3 de desembre i el 2018 es va celebrar el diumenge dia 2 de desembre. Ambdós jornades van comptar amb l’assistència de 2.000 persones.

El 2019 la celebració ha tingut lloc el diumenge 1 de desembre.

Durant la jornada tenen lloc activitats de sensibilització, a càrrec d’Associacions i entitats, concerts i la lectura del manifest de la ONU, en motiu del Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat.

En la 3a edició hem comptat amb l’actuació de grups com Double Chick, Emílio Sánchez, el mag Eduard Juanola o Studio Funky.

El 2020, s’ha suspès la Quarta Edició del Posa’t al meu lloc, en solidaritat amb totes les persones que pateixen els sotracs econòmics i humans de la Pandèmia de la Covid-19. Podeu llegir el Comunicat Oficial de la Junta de Multicapacitats, en l’apartat de Notícies de la nostra web.