EL MULTICAPACITATS CB SALT,
CAMPIÓ DE SEGONA CATALANA!!

A 16 segons del final en una gran Final, l’empat a 69 punts entre el Multicapacitats Club Bàsquet Salt i el Aecam Blau de Malgrat de Mar i Santa Susanna!
A 16 segons, tot o res…
… en 16 segons, la moneda a l’aire. El cel o l’infern. La cara i la creu…
Un partit molt disputat. La victòria a tocar, i l’altra cara d’una final, si perds… però aquesta imatge, així, simplista, no és certa. No, no ho és.

Ja és 1 enorme victòria disputar la final, arribar a la Final a 4, i culminar una grandíssima temporada, proclamant-se, per fi, i a la fi, Campió de la Segona Catalana!

La victòria del nostre equip, 73 a 69 punts, és la culminació d’uns resultats, d’una gran feina de mesos, d’una preparació important i ben realitzada, d’uns reptes ben entesos, i ben enfrontats. No és 1 casualitat, o 1 cop de sort. És 1 gran feina, i una trajectòria, un esforç enorme, i 1 gran repte assolit…
És l’èxit de tots i totes, d’una enorme feina d’equip, física, mental, i també d’un esforç de solidaritat que des de Multicapacitats estem sempre agraïts.
El Club Bàsquet Salt, és gran en joc d’equip, és gran en resultats però, sobretot, sou grans en solidaritat!!

👉 Felicitem també a la resta d’equips que han participat en aquesta final a 4 de la Segona Catalana de Bàsquet. Des d’aquí reconeixem els seus valors, el seu esforç, i la seva lluita.
Tots i totes, feu del bàsquet el més gran esport d’equip. Amb una de les aficions més enteses, i sobretot, que sap reconèixer els valors i les capacitats dels rivals.
El bàsquet, que tant estimem, que tants regals humans i de sensacions ens proporciona, mai ens decep. Sempre està amb nosaltres, com a formador d’esportistes i de ciutadans, sempre en la línia dels Multicapacitats!!!

FELICITATS, CAMPIONS MULTICAPACITATS!! 😘 💖