ÈXIT DEL TORNEIG SOLIDARI D’ESCACS DE MULTICAPACITATS

L’1 de juny, hem compartit amb tots vosaltres, els amics i companys de Multicapacitats i Club-Escacs Gerunda, els amics d’ Associació Ictus Girona i tota la gent solidària que heu passat pel Centre Civic Pla de Palau, que us heu volgut afegir, una tarda molt maca.
Ens interessen els escacs🎯 perquè milloren les nostres condicions mentals i físiques. Ens agraden perquè podem jugar amb els nostres fills i filles. Ens atreuen perquè ajuden a mantenir i augmentar les nostres capacitats.

Vam fer el Tercer Torneig Solidari i accessible de Multicapacitats i Club d’Escacs Gerunda per tot plegat, per trobar-nos, per formar als nostres joves en valors. I no per la competitivitat que existeix a la vida diària. Per tot plegat, tot i que els guanyadors, en les diferents categories són, i a qui felicitem els seus coneixements i habilitats:
Javier Castrillón, primer classificat després de 5 partides.
Joaquim Mallorquí, primer classificat no federat.
Roger Castilla, primer classificat sub 14.

Però els guanyadors som tots i totes. Perquè us heu solidaritzat amb nosaltres, i la nostra lluita i projectes…
Gràcies per participar al nostre Torneig Solidari, per millorar cada dia, i per ajudar a augmentar les nostres capacitats, i per demostrar que fem dels reptes, una realitat diària.

Gràcies a tots i totes, ha sigut una jornada molt maca, plena de bons moments, i de valors i ganes de compartir-los. 😘💞💖