FEM ESQUÍ ADAPTAT A LA MOLINA

El passat 17 de març, l’Associació Multicapacitats va dur una trentena d’associats, familiars i amics a practicar esquí adaptat a l’estació d’esquí de La Molina.

Els participants en aquesta jornada van practicar tàndem esquí, esquí kart o snowboard adaptat. Les activitats es van realitzar de forma esglaonada, i sota la supervisió i control dels monitors i monitores de Play and Train, empresa especialitzada en esquí adaptat, amb el màxim de garanties de seguretat.

Pep Casellas, un dels socis amb esclerosi múltiple que va participar a l’activitat, va descriure amb una frase molt gràfica: sentir de nou el vent a la cara”, la sensació que va tenir.

En el cas d’Isaac Padróspresident de l’Associació, amb discapacitat visual, va dir queen el meu cas, amb l’snowboard he recuperat la sensació del descens que tenia abans. Ha estat una experiència fantàstica. He tornar a fer una cosa que pensava que no tornaria a fer mai més.”

Aquesta condició de repte, de superació i de normalitat de les persones amb discapacitat en tots els àmbits de la societat, també en l’esport i l’oci, és un dels motors de Multicapacitats.

Padrós es va mostrar molt satisfet amb el resultat de l’activitat i creu que es podria integrar de forma regular en el calendari de l’Associació per fer-la en plena temporada d’hivern.

Els socis i sòcies de Multicapacitats, que superen a meitat de març, les 130 persones de diferents municipis, amb una presència especial en la ciutat de Girona, tenien un descompte en la sortida d’esquí adaptat.