MÉS DE 38.000 PERSONES SEGUEIXEN LA CAMPANYA #DOITBETTERPLEASE

El 18 d’abril, hem superat les 38.000 persones que han seguit a les nostres xarxes la nostra campanya de conscienciació #doitbetterplease.

També agraïm als mitjans que ens han seguit a la campanya, se n’han fet ressò i ens han ajudat.

✔️ Hem realitzat més de 20 denúncies formals davant la Policia Municipal de Girona, per vulneració dels nostres drets com a transeünts, i ciutadans que necessitem, i ens cal, una ciutat ordenada, sense entrebancs, i completament inclusiva.
A on els conductors no vulnerin els nostres espais,

✔️ Gràcies a vosaltres s’han denunciat comportaments incívics als nostres carrers a poblacions com #Celrà#CaldesMalavella #FornellsSelva o #Salt , entre d’altres. I s’ha de dir que alguns d’aquests Ajuntaments i les seves policies locals, han actuat molt ràpidament a la vostra denúncia, i ens han ajudat moltíssim en la lluita.

✔️ Us animem a seguir amb la nostra feina de conscienciació. A que la gent de #Platjadaro , de #Blanes#Figueres , #Banyoles#Olot o #laBisbal , duguin a les xarxes els seus #doitbetterplease de denúncia.

No volem que aquesta tasca s’interpreti com una persecució al conductor, sinó com un esforç per fer arribar a la societat les nostres reinvindicacions i els nostres drets.

Perquè sabem que molts conductors comparteixen les nostres protestes, i les fan seves.
Perquè tantes vegades els nostres drets, el codi de la circulació i la normativa municipals, són vulnerats. I en el cas dels nostres drets, no sol haver-hi mala fe, sinó desconeixement. I per això intentem canviar l’actitud d’alguns dels conductors que se salten les normes.

Per tot plegat, us animem a seguir amb el #doitbetterplease.
Com fem nosaltres, els Multicapacitats i Multicapacitades.