PRESENTACIÓ DEL DOCUMENTAL KAYAK NO LIMITS MENORCA A CEGUES A L’AUDITORI

Tarda i nit d’emocions a flor de pell el 2 de juliol, en la presentació del documental kayaknolimits Menorca a Cegues a l’Auditori de Girona, per part del president de Multicapacitats, l’Isaac Padrós, i el seu guia a la travessa i amic, Rai Puig. Les sessions accessibles de la presentació, una a la tarda i una altra al vespre, es van realitzar davant de centenars de persones, des dels socis i sòcies de Multicapacitats, a autoritats de casa nostra, com l’Alcaldessa de Girona, Marta Madrenas, o la Vicepresidenta de la Diputació de Girona, Maria Puig, entre d’altres, personalitats a les que agraïm el seu suport.

Les dues pre-estrenes van ser unes trobades amb molt bona energia, amb la reivindicació de les nostres capacitats , que no tenen límits, si se’ns donen les eines necessàries per desenvolupar-les, i l’agraïment a la gran tasca que realitzen les persones que acompanyen i recolzen a les persones amb discapacitat, siguin familiars, amics, acompanyants o professionals de la salut. Alhora, l’aforament de l’Auditori va ser restringit, i en tot moment es van respectar les normes destinades a prevenir la Covid-19.

El documental Kayak No Limits Menorca a Cegues, patrocinat per la Diputació de Girona, la Fundació Eurofirms, la Universitat de Girona, el Consell Insular de Menorca i Multicapacitats, durà el repte Kayak No Limits, la primera vegada que una persona amb discapacitat sensorial visual i física motriu, l’Isaac Padrós, juntament amb el seu amic i caiaquista expert Rai Puig, realitza la circumnavegació a Menorca en caiac individual, fins als festivals més rellevants del documental a nivell espanyol. I més endavant, fins als Festivals de caire internacional. Establint així un pont entre la Costa Brava i les terres gironines, a on es van entrenar durament els dos aventurers, i l’illa de Menorca, reserva mundial de la Biosfera.

Moltes gràcies a tots-es per la vostra participació. I per tot el vostre suport i positivitat!

Hem viscut uns moments únics, i inoblidables!