Socis, entitats i personalitats es troben en el Segon Dinar Solidari de Multicapacitats a Girona

Els socis i sòcies de la jove Associació gironina estaran acompanyats en la seva trobada anual del diumenge, dia 9 de juny, per membres de les entitats agermanades, com la Fundació Eurofirms, Lluito per tu o Conviure amb Capacitats, el Club d’Escacs Gerunda o el Club Bàsquet Salt, membres de l’Associació Ictus Girona, l’Escola d’Adults de Girona, Cafès Cornellà o la Federació Catalana del Voluntariat, entre d’altres entitats. També s’han afegit diverses personalitats polítiques i socials, i professionals del sector, amb els que Multicapacitats ha signat convenis, com Ortopèdia Bosch o Covisió, per ajudar a la vida diària dels socis i sòcies, a través de serveis i suport.

Durant el dinar, que es realitza a l’Hotel Carlemany, es concedeixen els premis Multicapacitats de l’Any 2018 a personalitats com Maria Jordà, directora de la Fundació Eurofirms, que realitza un tasca tan positiva per a les persones del col·lectiu amb discapacitat, a nivell tant humà com laboral, i contribueix a la consolidació del projecte de Multicapacitats. I Josep Serra, en representació del Club d’Escacs Girona, amb els que realitzen moltes activitats conjuntes, i algun dels socis que han ajudat a situar Multicapacitats en primera línia a casa nostra.
El guardó Multicapacitats de l’Any consisteix en l’escultura Esperança, creada de forma solidària per l’artista gironí Tomàs Pons, conegut amb el nom artístic de Tompep. És una obra plena de sensibilitat i d’energia positiva. Representa la lluita diària contra el dolor, i les coses bones i positives que duem a dins per recuperar-nos.

La nostra associació, creada en la darrera meitat de l’any 2017, amb la voluntat de celebrar el Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat, sota el lema: Posa’t al meu lloc, ha anat ampliant activitat de forma gradual. I actualment, ha arribat als 150 socis, sobretot de les comarques gironines, però també de diferents poblacions catalanes i Mallorca.