Benvolguts amics i amigues de Multicapacitats,

MULTICAPACITATS i la companyia teatral professional gironina STOPTRICK TEATRE, uneixen els seus equips i la seva solidaritat per tirar endavant, en una vetllada benèfica teatral, la representació de l’exitosa i divertida comèdia UNA NIT MOOOLT COMPLICADA.

La funció, amb la finalitat de recaptar fons per a les activitats de l’Associació Multicapacitats, tindrà lloc el dia 31 de març a les 20h al Teatre Municipal de Girona.
Multicapacitats té com a missió principal, mostrar a la societat la situació de les persones amb discapacitat, donar visibilitat al col·lectiu i fer valdre els seus drets.
La de la companyia teatral Stoptrick Teatre, és donar sortida als actors i actrius professionals del territori sense que hagin de marxar a formar-se i treballar lluny de casa seva.
Amb aquesta Vetllada Benèfica Teatral, Multicapacitats aposta pel teatre professional inclusiu i de proximitat i Stoptrick Teatre cedirà els seus honoraris artístics per tal de recolzar la gran tasca que Multicapacitats fa a casa nostra.
Animem a tothom a fer un acte de generositat en favor dels drets de les persones amb discapacitat i també per la cultura de proximitat.
Us esperem el dia 31 de març a les 20h al Teatre Municipal de Girona, per a gaudir d’una divertida i compartida nit de solidaritat gironina.

Accessibilitat:

Discapacitat física (usuaria de cadira de rodes)
S’haurà de posar-se en contacte al telèfon 972419018 (horari de 11 a 14 de dilluns a divendres) o al correu taquillateatre@ajgirona.cat
per tal de gestionar la millor ubicació.

Discapacitat sensorial auditiva:
S’oferirà una explicació prèvia amb llengua de signes, a totes les persones amb discapacitat auditiva que vinguin a gaudir de l’obra.
Hora de convocatoria 19:15 al teatre Municipal de Girona (45 minuts abans de la funció)

Discapacitat sensorial visual:
S’oferirà una explicació tàctil i personalitzada de l’escenografia de l’obra, a totes les persones amb discapacitat visual que vinguin a gaudir de l’obra.
Hora de convocatoria 19:00 al teatre Municipal de Girona (1 hora abans de la funció)

Per més informació:
✉️ secretaria@multicapacitats.org
☎️ 693233871

No ho dubteu!

El Teatre també és per tothom!