VOLEM VOLTAR AMB TU DE FORMA SOLIDÀRIA!

I ho volem fer amb seguretat sanitària, amb molta solidaritat i empatia. Per això, aquesta vegada serà molt diferent!!

Des de Multicapacitats organitzem una Volta Virtual Inclusiva: Camina, corre, impulsa’t i pedaleja des d’on vulguis i quan vulguis entre els dies 1 i 9 de Maig!

T’hi apuntes?

Per a inscriure-us, podeu fer-ho a través del següent formulari: enllaç d’inscripció

En cas que necessiteu algun tipus d’ajuda tècnica, feu-nos-ho saber quan ompliu el formulari d’inscripció i us cedirem handbikes i cadires de rodes, perquè ningú es quedi enrere.

Amb el donatiu solidari de 10 euros rebreu la samarreta i ens ajudareu a ajudar als qui més ho necessiten!

Per a recollir la samarreta, podreu venir al local de Multicapacitats, ubicat al Carrer Castell de Perelada, 14, Local baixos (local de l’ universitat de Girona), en els següents dies i franges horàries:

Dimarts dia 20 d’abril, de 14:00h a 18:00h
Dimecres dia 21 d’abril, de 10:00h a 14:00h
Dijous dia 29 d’abril, de 14:00h a 18:00h
Divendres dia 30 d’abril, de 9:00h a 13:00h

En cas que no us fos possible venir a recollir les samarretes, us podeu posar en contacte amb nosaltres, trucant al 693 23 38 71 o enviant un correu electrònic a secretaria@multicapacitats.cat

De l’1 al 9 de Maig us animem a que compartiu la vostra experiència amb la nostra família de Multicapacitades i Multicapacitats a través de les xarxes socials, amb el hashtag #totssomigualdediferents @multicapacitats a Instagram. Volem rebre totes les vostres fotografies, amb la samarreta de Multicapacitats, mentre volteu, sols o acompanyats, arreu de tots els indrets de Catalunya, per defensar els drets de totes les persones!

També ens reservem altres sorpreses en forma d’obsequis… Seguiu-nos a les nostres xarxes socials per no perdre-us cap novetat!!

Us hi esperem!!

Tallatge Samarretes

  • Talla 12: Llarg 51cm x Pit 43cm
  • Talla M: Llarg 62cm x Pit 51cm
  • Talla L: Llarg 63cm x Pit 57cm
  • Talla XL: Llarg 63cm x Pit 61cm
  • Talla XXL: Llarg 64cm x Pit 64cm
Imatge amb 5 samarretes amb els tallatges